Interim & Crisis Management

Interim & Crisis Management biedt onmiddellijke en effectieve ondersteuning in tijden van crisis. Onze ervaren interim managers stabiliseren de bedrijfsvoering, voeren noodzakelijke veranderingen door en zorgen voor behoud van waarde tijdens kritieke overgangsperioden.

Snelle stabilisatie

In tijden van grote onzekerheid of crisis, biedt Catapult onmiddellijke ondersteuning en stabiliteit. Onze ervaren interim bestuurders, zoals CRO’s, CFO’s en CEO’s, werken nauw samen met het bestaande management. Zo pakken we samen de financiële en operationele uitdagingen van de onderneming daadkrachtig aan.

Expertise aan boord

Ons team bestaat uit gecertificeerde turnaround professionals die gespecialiseerd zijn in het leiden van ondernemingen door complexe herstructureringen en crises. Deze experts hebben talrijke uitdagende situaties beheerd, waarbij ze keer op keer de stabiliteit en continuïteit van bedrijven hebben gewaarborgd.

Kritieke rollen

Catapult vervult essentiële managementposities om cruciale leegtes te vullen tijdens een periode van crisis. Of het nu gaat om de rol van CRO, CFO, of CEO, onze interim managers brengen strategisch leiderschap en ervaring naar de tafel. Dat is essentieel voor het navigeren door turbulente tijden.

Stakeholder management

Effectief stakeholder management is cruciaal in crisissituaties. Onze professionals zijn bedreven in het communiceren en samenwerken met een breed scala aan belanghebbenden. Denk aan directieleden, commissarissen, medewerkers, vakbonden, de belastingdienst, pensioenfondsen, crediteuren, en investeerders, om maar enkele te noemen.

Uitvoering van herstructurering

Wij beheersen het aansturen en uitvoeren van complexe herstructureringen. Onze aanpak omvat het formuleren en implementeren van effectieve reddingsplannen. Deze garanderen niet alleen snelheid en efficiëntie in de uitvoering, maar zorgen ook voor een minimale verstoring van de bedrijfsvoering.

Voordelen van interim management

Het inschakelen van Catapult voor Interim & Crisis Management biedt meerdere voordelen. Ten eerste verkort het de implementatietijd van turnaround initiatieven. Ook beperkt het de impact van uitval van directieleden. Tot slot houdt het de focus van het management op kernactiviteiten. Ons doel is het realiseren van optimale oplossingen gebaseerd op objectieve doelstellingen.

Onze expertise

Dankzij onze diepgaande expertise en proactieve aanpak helpen wij organisaties om snel te reageren op crisisomstandigheden, de operationele effectiviteit te verbeteren en de basis te leggen voor duurzaam herstel en toekomstige groei.