Turnaround & Restructuring

Bijna iedere onderneming overkomt het in de loop van haar bestaan: een periode van zwaar weer of zelfs dreigend faillissement. Verliezen hebben het vermogen uitgehold. Het werkkapitaal is opgedroogd. Leveranciers, financiers en andere partijen rammelen aan de poort. Ze dreigen zelfs de stekker uit de onderneming te trekken.

Er rest nog maar weinig tijd. De stress werkt verlammend. Iedereen wil van het management horen hoe nu verder. Maar de situatie is hardnekkig en laat zich niet bijsturen op conventionele wijze. Specialistische kennis en vaardigheden zijn vereist om het tij te keren.

Onze Restructuring & Turnaround Management diensten omvatten Herstructurering & Recovery, Interim & Crisis Management en Insolventie Management.

Ervaring

We hebben de kennis en vaardigheden om snel en daadkrachtig in te grijpen, zodat de business kan doorgaan. Tegelijkertijd werken we aan een structurele oplossing. De situatie eist 24/7 aandacht. Wij stappen aan boord van de onderneming en blijven totdat het fundament is gelegd voor een toekomst met perspectief. Als adviseur of hands-on bestuurder.

Weinig situaties zijn nieuw voor ons. We hebben zowel als ondernemer/eigenaar en als (interim) bestuurder talrijke bedrijven geleid. In goede én slechte tijden. Wij combineren deze unieke ervaring met een financiële achtergrond en brede bedrijfskundige kennis.

Ons team bestaat uit gecertificeerde turnaround professionals (EACTP).