Boudewijn Wellink

Boudewijn Wellink

Boudewijn Wellink werkte na zijn studie Bedrijfskunde (drs.) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam voor ING Barings in Oost Europa. Vervolgens werkte hij in Londen als fusie & overname specialist voor Goldman Sachs en Merrill Lynch. In 2002, terug in Nederland, volbracht hij als directeur-eigenaar zijn eerste turnaround van een MKB onderneming. Sindsdien heeft hij meerdere bedrijven gekocht en verkocht, buitenlandse fabrieken opgezet, producten en processen geïnnoveerd en nieuwe markten aangeboord. Zijn meest waardevolle ervaring deed hij op in de recente kredietcrisis, toen zijn eigen bedrijven in extreem zwaar weer kwamen. Deze unieke ervaring maakt van hem een gewild adviseur voor ondernemers en directies in soortgelijke situaties.

Boudewijn werkt inmiddels bijna 20 jaar voor bedrijven die zich in een bijzondere fase van hun bestaan bevinden; hij kent het klappen van de zweep en heeft een trackrecord als daadkrachtig (interim) bestuurder in kritieke situaties. Als adviseur combineert hij zijn unieke ervaring met gedegen kennis van operationele, financiële en commerciële bedrijfsvoering. Een groot deel van zijn tijd besteedt Boudewijn aan de uitvoering van turnaround adviezen in de rol van restructuring officer of interim bestuurder.

Kenneth Derksen

Kenneth Derksen

Kenneth Derksen heeft na zijn studie Bedrijfseconomie (drs.) aan de Universiteit van Amsterdam en zijn opleiding tot Register Accountant (RA) gewerkt voor Deloitte en PwC. Daarna werd hij in 1991 interim CFO van een van de grootste onafhankelijke verzekeringstussenpersonen in Nederland. In 1992 kreeg Kenneth de leiding over een accountantsorganisatie, beginnend met een turnaround. Sinds 2001 richt Kenneth zich uitsluitend op corporate finance en fusies & overnames. Hij heeft inmiddels ruim 100 transacties succesvol afgerond in een breed scala van industrieën.

Kenneth is gespecialiseerd in complexe waarderings- en financieringsvraagstukken bij bedrijven in bijzondere omstandigheden, variërend van snelgroeiende start-ups, herstructureringen tot doorstartscenario’s. Door zijn uitgebreide netwerk bij financiers en investeerders slaagt Kenneth erin om voor bijna iedere situatie passende financiering aan te trekken. Zijn financiële expertise is in de afgelopen decennia van grote waarde gebleken voor opdrachtgevers. Kenneth deelt zijn kennis en ervaring graag met directies en aandeelhouders van bedrijven in bijzondere situaties. Vaak als betrokken en hands-on adviseur, en indien nodig ook als interim CFO.

Chiel Ruiter

Chiel Ruiter

Chiel Ruiter werkte na zijn studie Werktuigbouwkunde (Ir.) aan de Technische Universiteit Twente voor STORK als nucleair ingenieur aan de primaire veiligheidskleppen van de kerncentrale te Borssele en later als constructie superintendent voor DOW Chemical in Oost-Europa. Na zijn INSEAD MBA opleiding werkte hij in Londen, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten als fusie & overname specialist voor Goldman Sachs. Vanaf 2009, terug in Nederland, was hij landenhoofd voor zowel Credit Suisse als UBS en volbracht hij als directeur-eigenaar zijn eerste turnaround van een MKB-onderneming. Chiel is een doorgewinterde corporate professional met meer dan 20 jaar ervaring in het bijstaan van (grote) bedrijven en instituties in complexe multidisciplinaire projecten en transacties als adviseur en later als eigenaar en interimmanager.

Chiel werkt nu al een aantal jaar voor bedrijven die zich in zwaar weer bevinden; hij heeft een trackrecord als daadkrachtig (interim) bestuurder in kritieke situaties. Als adviseur combineert hij zijn unieke ervaring op het gebied van financiering met gedegen kennis van operationele, financiële en commerciële bedrijfsvoering. Een groot deel van zijn tijd besteedt Chiel aan de uitvoering van turnaround adviezen in de rol van restructuring officer of interim bestuurder.

Maarten Bosscher

Maarten Bosscher

Maarten Bosscher werkte na zijn studie Technische Natuurkunde (Ir.) aan de Universiteit Twente als consultant bij McKinsey & Company op projecten voor cliënten in diverse industrieën in de Benelux en de VS. Tijdens deze periode volgde hij een MBA-opleiding aan INSEAD. Daarna werkte hij bij PepsiCo, de eerste jaren als operationeel eindverantwoordelijke voor de productie van Lay’s en Smiths en later als Financieel Directeur verantwoordelijk voor de Europese coördinatie van onderhandelingen met multinationale retailers, revenue management in West-Europa, en de ontwikkeling van een nieuw operating model. Sinds 2015 werkt hij als bedrijfsadviseur aan het in brede zin verbeteren van performance van ondernemingen.

Maarten is met zijn veelzijdige achtergrond in staat om snel verbetermogelijkheden de identificeren en deze om te zetten in daadwerkelijke performance verbetering, en heeft dit de afgelopen jaren bij een breed scala aan bedrijven kunnen laten zien. Een groot deel van zijn tijd besteedt hij aan het begeleiden van DGA’s en Management Teams bij het opstellen en praktisch vertalen van strategieën, het verbeteren van organisatiestructuren en teamsamenwerking, het ondersteunen van M&A-activiteiten, en het begeleiden van operationele verbetertrajecten.

Sebastiaan Klunder

Sebastiaan Klunder

Sebastiaan Klunder deed tijdens zijn studie Business Administration (MSc) aan de Universiteit Twente onderzoek naar de impact van stormachtige groei bij jonge bedrijven, succesfactoren bij bedrijfsovernames en werkte voor een bank in Vietnam. Na zijn afstuderen startte Sebastiaan in Corporate Finance bij De Jong & Laan, waar hij ervaring opdeed met waarderingsvraagstukken, overnametrajecten en bedrijfsfinancieringen.

Naast zijn werk bij Catapult volgt hij een deeltijd Executive Master op het gebied van Mergers, Acquistions and Valuation aan de Rijksuniversiteit Groningen (MSc, RV). Sebastiaan levert met zijn analytische vaardigheden en doortastende aanpak een waardevolle bijdrage aan vraagstukken van bedrijven, variërend van complexe overnames tot het onder tijdsdruk verkrijgen van inzicht in crisissituaties.