Corporate Finance

Op onze eigen wijze begeleiden en adviseren wij u tijdens een cruciale fase van uw onderneming: als er sprake is van een fusie, overname en/of verkoop van (onderdelen van) uw onderneming. Uw belang staat bij ons centraal. Wij leveren maatwerk voor elke situatie. En laten het niet na de vraag achter de vraag te stellen.

Feiten en cijfers zijn de basis van een geslaagde transactie. Maar het zijn de mensen die een deal tot een succes maken. Partijen moeten een klik hebben. Ambities op elkaar afgestemd. En plannen elkaar aanvullen.

Wij leveren onze diensten aan ondernemers, families, aandeelhouders, raden van commissarissen, directies, kapitaalverschaffers en investeerders.

Onze Corporate Finance diensten omvatten Fusies & Overnames, Aantrekken van Kapitaal en Financiële Herstructurering.

Ervaring

Ons team heeft een aanzienlijk aantal transacties uitgevoerd in binnen- en buitenland. Van klein tot zeer groot. Privaat en publiek. Wij hebben financieringen in alle vormen opgehaald en gestructureerd. En wij zijn experts in waarderingen.

Dankzij onze operationele ervaring in combinatie met onze expertise als dealmakers benaderen aandeelhouders, directies en toezichthouders ons voor onafhankelijk advies. Veelal over de koers naar een exit, maar ook in het kader van een bedrijfsopvolging. Altijd om een transactie optimaal voor te bereiden.