Corporate Finance

De financiële toekomst van jouw onderneming is van vitaal belang. Of het nu gaat om de verkoop van je bedrijf, de aankoop van een nieuw bedrijfsonderdeel of het aantrekken van kapitaal voor groei. Ons doel is om jou met expertise en zorgvuldig maatwerk te ondersteunen.

Onze Corporate Finance diensten omvatten Bedrijf Verkopen, Aantrekken van Kapitaal en Bedrijf Kopen.

Wat is corporate finance?

Corporate finance omvat alle financiële activiteiten die te maken hebben met het runnen van een onderneming. Het is het hart van elk bedrijfsbesluit, groot of klein. Dit omvat langetermijninvesteringen en -strategieën zoals fusies, overnames, en bedrijfsverkopen, maar ook kortetermijnbeslissingen die betrekking hebben op het beheer van het bedrijfskapitaal. Het ultieme doel? De waarde van het bedrijf voor de aandeelhouders maximaliseren, met een gezonde balans tussen groei en risico.

Vraagstukken

De vraagstukken binnen corporate finance zijn divers en complex. Ze kunnen variëren van het vinden van de juiste financieringsmix tot het bepalen van de waarde van een bedrijf bij een overname of fusie. Herstructurering, management buy-ins en buy-outs, en strategische herpositionering zijn andere voorbeelden van uitdagingen waar wij bij Catapult onze klanten mee helpen. Elk van deze vraagstukken vereist een diepgaand begrip van zowel de markt als de unieke positie van het bedrijf binnen die markt.

Onze expertise

Ons team bij Catapult bestaat uit doorgewinterde professionals met uitgebreide ervaring in zowel binnenlandse als internationale transacties. Wij bieden onafhankelijk advies en steunen op een rijke geschiedenis van succesvolle deals en tevreden klanten. Onze aanpak combineert operationele ervaring met deal-making expertise, waardoor we niet alleen financieel, maar ook strategisch advies kunnen bieden. We zijn er trots op dat we de tijd nemen om de vraag achter de vraag te begrijpen, een aanpak die ons onderscheidt in het leveren van maatwerkoplossingen die echt werken.

Samenwerken naar het beste resultaat

Of je nu op zoek bent naar een strategische partner, kapitaal wilt aantrekken om groei te financieren of de volgende stap in je ondernemersreis overweegt, Catapult is jouw vertrouwde adviseur in corporate finance. Ons doel is niet alleen om transacties te faciliteren, maar om relaties te bouwen die gebaseerd zijn op vertrouwen, transparantie en gedeelde ambities. Laat ons samen jouw onderneming naar het volgende niveau tillen.