Office Connect overgenomen door Score Utica

Catapult heeft de aandeelhouders van Office Connect – Demmy Deetman en Danny Hogeboom – geadviseerd en begeleid bij de verkoop van hun onderneming aan Score Utica. Beide partijen zien een goede culturele fit en voor Score Utica versterkt de overname de geografische dekking in Oost-Nederland aanzienlijk. Ons dealteam – bestaande uit Kenneth DerksenSebastiaan Klunder en Niels ten Have – heeft de verkopers intensief ondersteund bij de onderhandelingen gedurende het hele traject, tijdens het due diligence proces, en bij het opstellen en redigeren van de transactiedocumentatie. Een succesvol traject met tevreden kopers én verkopers. Namens Catapult danken wij alle betrokken partijen, met deze mooie transactie als resultaat.

In het kader van deze transactie is onderstaand persbericht uitgegeven.


Krachten gebundeld: Office Connect wordt onderdeel van Score Utica

Breukelen – 23 november 2023

De IJsselmuidens telecom-expert voor het MKB Office Connect wordt onderdeel van Score Utica. Office Connect heeft zich vanaf 2011 opgewerkt tot een begrip in de regio en zal zich nu aansluiten bij de totaalleverancier Score Utica. De integratie betekent dat de klanten van Office Connect gebruik kunnen maken van het brede dienstenaanbod van managed service provider Score Utica op het gebied van connectiviteit, telecom én IT.

Specialistische kennis

Gaat het over telecom en connectiviteit? Dan was er de afgelopen jaren in de regio IJsselmuiden maar één partij voor het mkb: Office Connect. Sinds 2011 staat het bedrijf bekend om haar specialistische kennis op dit vlak en bedient het met een hecht team haar klanten vanuit het KPN ÉÉN-portfolio.

In goede handen

Hoewel de naam op de gevel in Score Utica verandert, zullen de vestiging in IJsselmuiden en het gedreven team worden behouden. Met de integratie nemen de twee directieleden, Demmy Deetman en Danny Hogeboom na een gedegen overdracht afscheid van Office Connect.

“Wij zijn ontzettend trots op de samenwerking en betrouwbaarheid die wij onze klanten hebben kunnen geven de afgelopen jaren. Deskundig advies, heldere taal en toegankelijkheid waren daarin onze uitgangspunten en die zien wij ook terug bij Score Utica. Gecombineerd met de mogelijkheid om ook op IT-vlak stappen te kunnen zetten, geeft dit ons het volste vertrouwen dat Office Connect en onze klanten in goede handen zijn”, zegt Danny Hogeboom, afscheidnemend directeur van Office Connect.

Paul Stoffele, directeur Score Utica, voegt toe: “Door de sterk vergelijkbare kernwaarden en de focus op het KPN ÉÉN-portfolio past Office Connect perfect bij Score Utica. Door aan deze combinatie onze IT-propositie toe te voegen wordt de volgende stap een hele natuurlijke. Het is bovendien een praktisch voordeel dat we met Score Utica nu ook een fysieke locatie in het Oosten van het land hebben. Zo zetten we onze landelijke dekking met regionale betrokkenheid extra kracht bij.”

Over Score Utica

Score Utica is Strategisch Partner van KPN, Microsoft Solutions Partner en een toonaangevende Nederlandse ICT MSP gericht op het MKB. Score Utica fungeert als dé one-stop-shop op het gebied van IT, telecom en connectiviteit. Voortgekomen uit een fusie tussen Score Telecom en Utica in 2019, is het onderdeel van het TSH-platform Total ICT Solutions (TICTS). Meer informatie is te vinden op www.score-utica.nlwww.ticts.eu en www.tsh.eu.

Over Office Connect

Office Connect is opgericht in 2011, opereert vanuit IJsselmuiden en is een betrouwbare en herkenbare lokale (kennis)partner voor het mkb. Vanuit de missie om de complexe wereld van IT en telecom eenvoudig te maken, is Office Connect uitgegroeid tot een begrip in de regio.


Bron: https://officeconnect.nl/krachten-gebundeld-office-connect-wordt-onderdeel-van-score-utica/