Kenneth Derksen

Kenneth Derksen heeft tijdens zijn studie Bedrijfseconomie (drs.) aan de Universiteit van Amsterdam en zijn opleiding tot Register Accountant (RA) gewerkt voor Deloitte en PwC. Daarna werd hij in 1991 interim CFO van een van de grootste onafhankelijke verzekeringstussenpersonen in Nederland. In 1992 kreeg Kenneth de leiding over een accountantsorganisatie, beginnend met een turnaround.

Corporate finance

Sinds 2001 richt Kenneth zich uitsluitend op fusies en overnames, en complexe financieringen. Hij heeft inmiddels ruim 200 transacties succesvol afgerond in een breed scala van sectoren.

Kenneth is gespecialiseerd in waarderings- en financieringsvraagstukken bij zowel bedrijven in bijzondere omstandigheden, variërend van snelgroeiende start-ups, herstructureringen tot doorstartscenario’s, als bij zeer goed lopende, volwassen ondernemingen. Door zijn uitgebreide netwerk bij financiers en investeerders slaagt Kenneth erin om voor bijna iedere situatie passende financiering aan te trekken.

Interim-CFO

Zijn financiële expertise is in de afgelopen decennia van grote waarde gebleken voor opdrachtgevers. Kenneth deelt zijn kennis en ervaring graag met directies en aandeelhouders van bedrijven in bijzondere situaties. Vaak als betrokken en hands-on adviseur, en indien nodig ook als interim-CFO.