Sebastiaan Klunder

Sebastiaan Klunder deed tijdens zijn studie Business Administration (MSc) aan de Universiteit Twente onder meer onderzoek naar de impact van stormachtige groei bij jonge bedrijven alsook de succesfactoren bij bedrijfsovernames. Na zijn afstuderen startte Sebastiaan in Corporate Finance bij De Jong & Laan, waar hij ervaring opdeed met waarderingsvraagstukken, overnametrajecten en bedrijfsfinancieringen.

Fusies, overnames & waardebepaling

Sebastiaan is de afgelopen jaren betrokken geweest bij diverse aan- en verkoopopdrachten en waarderingsvraagstukken in uiteenlopende sectoren. Naast zijn werk voor Catapult, heeft hij een deeltijd Executive Master op het gebied van fusies, overnames & waardebepaling aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond (MSc) en is sindsdien ingeschreven als Register Valuator (RV).

Analytisch en doortastend

Bij Catapult is Sebastiaan ook betrokken bij herstructureringen en turnarounds. Met zijn analytische vaardigheden en doortastende aanpak levert hij een waardevolle bijdrage aan vraagstukken van bedrijven, variĆ«rend van complexe overnames tot het onder tijdsdruk verkrijgen van inzicht in crisissituaties.