Femke Spijkers

Femke Spijkers heeft haar Master in Finance (MSc) afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Haar afstudeeronderzoek was gericht op de invloed van familiebedrijven op bedrijfsprestaties tijdens de coronacrisis. Tijdens haar afstudeerfase werkte Femke twee dagen in de week bij Catapult. Zo kon ze ontdekken hoe het is om aan fusie- en overnametrajecten te werken en waar haar interesses liggen. Dit is zo goed bevallen dat ze na haar afstuderen fulltime het team van Catapult is komen versterken als Junior Business Analyst.

Analytisch en nauwkeurig

Als analist helpt Femke zowel het transitie- als transactieteam bij het analyseren van ondernemingen. Met haar analytische vaardigheden, nauwkeurige en overzichtelijke aanpak is zij een waardevolle toevoeging voor Catapult en haar klanten.

Leren en ontwikkelen

Femke werkt samen met  het team aan verschillende projecten. Van aan- en verkoopopdrachten tot aan herstructureringsprojecten. De diversiteit in projecten en het samenwerken met collega‚Äôs is wat Femke zo leuk vindt aan het werken bij Catapult. Binnen  de kleine organisatie met korte lijntjes zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden op zowel professioneel als persoonlijk vlak.