Geert Slopsema

Geert Slopsema werkte na zijn studie Economie (drs.) aan de Rijksuniversiteit Groningen als overnameadviseur op een corporate finance afdeling van De Jong & Laan. Na zijn opleiding tot Register Valuator (RV) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Specialisatieopleiding tot Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden vestigde hij zich als zelfstandig adviseur op het gebied van waarderingsvraagstukken.

Waardebepaling

Geert heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van business valuation en treedt tevens op als gerechtelijk deskundige voor alle rechtbanken en gerechtshoven in Nederland. Hij heeft in de loop van de jaren meer dan 100 waardebepalingen uitgevoerd voor ondernemingen in uiteenlopende sectoren. Geert voert deze waardebepalingen uit in het kader van onder andere fusies en overnames, toe- of uittredende aandeelhouders, geschillen, echtscheidingen, bedrijfsopvolging en (personeels)participaties.

Betrokken adviseur

Naast waardebepalingen is Geert actief betrokken bij begeleiding van ondernemers en ondernemingen bij fusies & overnames en herstructurering. Geert is een betrokken adviseur met een nuchtere kijk op zaken, die gezond verstand combineert met kennis en analytische vaardigheden.